Home
 My Account
 Contact Us
 Help
 Forum
 Blog
Welcome, Guest. Please login or register.
August 17, 2017, 01:17:38 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
4/3/07 -- WiFiTastic Version 1.0 Released
97 Posts in 41 Topics by 80 Members
Latest Member: Greenacres
* Home Help Search Login Register
+  wifitastic.com
|-+  General Discussion
| |-+  All About WifiTastic...
| | |-+  Status : Not connected even if connected ( WRT54GL v1.1 , PPPoE)
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Status : Not connected even if connected ( WRT54GL v1.1 , PPPoE)  (Read 7389 times)
j@jesta.net
Owners
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 1


View Profile
« on: November 11, 2006, 06:34:53 AM »

Hi,
I've set up the wifitastic on my router, now it works.
it is wrt54GL v1.1 , connection is PPPoE
The connection works ok (even if it takes quite longer to get internet connection, comparing to previous, non-wifitastic setup),
but on router setup page I still see

Status  - Not Connected
IP Address -

I assume the connection is not reported properly in router admin page.

Jindrich
Logged
Greenacres
Owners
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 4


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 16, 2011, 08:18:54 AM »

Echo that - exactly the same here...
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Owners | Privacy statement | Terms & Conditions | Networking Services | About Us | Press Room
Copyright © 2006 WifiTastic LLC All rights reserved.
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines